neljapäev, 23. august 2007

liiklusuudiseid


Ahaa! Vähemalt üks kommentaator teab, et rattateel parkida ei tohi. Koos minuga teeb see juba kaks, kes teavad. Üks politsei liiklustalituse juhtivkonstaabel kah teadis. Juba kolm!
Kes veel ei tea: autode 714AIU, 070TFU ja 931ATG juhid ja Eesti politsei patrullpolitseinikud.
Auto 714AIU omanik mitte ainult et pargib tehnika tänava rattateel, ta müüb seal oma autot!
Politseil pole viimase kolme kuu jooksul selle vastu midagi olnud.

2 kommentaari:

AlexRobin ütles ...

Kule, need autod ju elavadki seal! Vähemalt nii palju kui mina olen sealt rattaga läbi sõitnud, need autod kogu aeg sama koha peal. 1x tõsi küll, koperdas selle punase Volvo ümber ka 1 mamm nänn näpu vahel. Äkki neil on juured all?

sofie ütles ...

Aga kas sina, ieska, kes sa seal sõidad, ei tahaks ühineda minu aktsiooniga "rattateed ratturitele" ja helistada politseisse iga kord, kui sa neid autosid seal jälle näed?
Mõnedel andmetel saab politsei lasta liiklust segavaid autosid ära vedada. Ütle telefonil 110, et need autod segavad liiklust ehk siis sinu rattasõitu (sest vastavalt liikluseeskirjale ei tohi sa neist teistpoolt joont, kõnniteelt, mööda sõita, vaid pead jalastuma, ratta käekõrvale võtma ja neist KÕNDIDES mööduma. Võibolla siis saadab politsei rahva nõudmistele vastu tulles siiski lõpuks kohale äravedajad, kes selle juurte probleemi selgeks teevad?