kolmapäev, 13. juuni 2007

spordipoes

Uurisin eile poes pikemalt rattapükse. Jalgrattaga sõites on tõesti väga mugav, kui jalas on spetsiaalsed rattapüksid, sihukesed polstriga. Mul ühed on, aga ma mõtlesin, et võiks veel ühed, natuke lühemad ka osta.
Rattapüksid, nagu ka igasugused muud püksid, jagunevad meeste ja naiste püksteks. Ma mõtlesin, et, so what, kui jalga lähevad, võin vabalt ka meeste pükstega sõita. Aga huvi pärast ma uurisin siiski neid pükse ka seestpoolt, lihtsalt et teada saada, kas on meeste või naiste püksid. KÕIK olid meeste püksid. Seda võis aru saada spetsiaalsest süvendist polstris. Vaatasin seda süvendit ja sain aru, et tõepoolest, meeste pükse ma jalga ei pane. Ei proovi kah.
Pärast müüja käest sain etada, et ühed olid ikka naiste püksid kah. Neid ma siis provisin jalga. ÕUD-NEE! Mingid puusakad, nagu tänapäeval kõik püksid, ja mu rasvad rippusid kõik üle värvli. Ausõna, muidu ma ei ole üldse NII rasvane, ainult siis, kui ma mingeid spordiriideid selga proovin.
Spordiriided on müügil ainult neile, kes on juba kõvasti trenni teinud ja on väga heas kehalises vormis. Neile, kes tahavad hakata sporti tegema, et natuke alla võtta ja paremasse vormi jõuda, pole midagi.
Ostsin siis hoopis süüa.

3 kommentaari:

L ütles ...

Õige lahendus!

keelek6rv ütles ...

mis vahe on naiste ja meeste pükstel, ma ei saa aru? minul vist on küll siis need meeste omad igatahes.. ja väga hea on sõita, kui tagumiku ja sadula vahel veel midagi pehmet on!

sofie ütles ...

Noh, meeste pükstel on eespool polstri sees selline spetsiifilise kujuga süvend. Ei usu, et see kuidagi segaks, aga... minul igatahes kadus seda süvendit vaadates vähimgi soov meid pükse endale jalga ajada. Isegi proovimiseks. NII sugestiivne süvend;)
Äkki sul on mingid vanaaegsed unisex püksid? Poes oli küll nisuke imelik süvend KÕIGIL pükstel, kuhu ma sisse vaatasin. Teadus muudkui areneb ja spordiriiete tootmine koos sellega...