neljapäev, 28. juuni 2007

Pullerits võtab "naisesuu" kohta mugiseda

Pulleritsu pilt ja pealkiri "naisesuu ajakirjanduses". Selline kombinatsioon Postimehe esiküljel ajab mu feministivere keema juba enne kui ma artikli enda olen jõunud üles otsida ja läbi lugeda. Pullerits on tuntud oma hämmastavalt jõuliste homo- ja naistevaenulike ning muude poliitiliselt ebakorrektsete avalduste poolest. "Naisesuu"? Mehi on ajakirjanduses ja poliitikas esil tunduvalt rohkem kui naisi, miks pole seni veel ilmunud ühtegi artiklit "mehesuudest"? Pole ju saladus, et lollusi on räägitud palju ja igasuguseid, aga millegipärast pole kellelegi tulnud mõtet koondada kõik MEESTE öeldud lollused ühte artiklisse, mis seondaks lolluse väljaütlejate sooga. Noh, see oleks selline artikkel, mis tõendaks, et kuna enamik ajakirjanduses välja öeldud lollusi on välja öeldud meeste poolt, siis mehed on lollid.
Nii, millest räägib siis Pulleritsu artikkel? Peatage Ojuland, ta ei taha abielluda ja lapsi saada! Ja ütleb seda välja! Takistage teda, enne kui ta teistele halba eeskuju annab!
Ja miks pole Pullerits barrikaadidele tormanud, kui mõni messportlane -poliitik või -ajakirjanik on teatanud, et ta ei taha (veel) naist võtta või ei plaani oma kooselu seadustada või ei kavatse lapsi saada? Neid on ju olnud küll ja küll. Ja kui veel ajakirjandus ka meeste puhul neis küsimustes sama huvi üles näitaks kui tippu jõudnud naiste puhul - kui palju siis meil veel oleks näiteid meestest, kes ei ole huvitatud abielust ja ei taha lapsi?
No palun väga, me isegi ei tea oma Riigikogu kohta, kui paljudel meestel seal on lapsi, kas nad elavad oma laste emaga ikka veel koos ja kui palju oma ajast on nad pühendanud laste eest hoolitsemisele. Kõigi poliitikas esil olevate naiste puhul on ajakirjandus sellised küsimused ammu peensusteni läbi uurinud ja meile meie iganädalase ülevaate andnud.
No ei ole ju ainult naiste kohustus eesti soo jätkamise est hoolitseda.
Ootame üksikasjalikku ülevaadet meie meespoliitikute järglaste arvu, perekonnaseisu ja lastele pühendatud aja kohta! Ja me tahame teada, kas neil oma praeguse elukaaslasega on lapsi, ja kui ei, siis millal nad saavad, ja kui on, siis me tahame teada, millal nad järgmise teevad. Tuletatagu neile nõudvas toonis kord nädalas meelde, et me ootame neilt järeltulijaid! Ega Ojuland üksi ei jaksa niikuinii nii palju lapsi teha, et meie negatiivset iivet positiivseks pöörata.

1 kommentaar:

seisus kohustab ütles ...

Super!
Olen nüüd rõõmus ja rahul, et ma ei ole ainuke, kellele Pulleritsu naiste suhtes räigelt üleolev suhtumine närvidele käib. Kui lugesin tema (ei, koguni Postimehe) spordiblogist, kui alandav see talle oli, kui lõunanaabrite naissportlane temast mööda julges joosta, endal lausa tsellu jala peal, võttis ikka hinge kinni küll. Kindlasti ei oleks suutnud selle peale end nii rafineeritult väljendada.
Tänud!