pühapäev, 1. juuli 2007

laste laulupidu


no mulle kohe meeldis see pidu. Nii palju armsaid lapsi. Ja mitte ühtegi õllepudelit;) Ja ikkagi pidu taevani.

3 kommentaari:

kitty ütles ...

tead, et sa ehmatasid mu kooriõed täiesti ära. õlletarbimist kontrollivad abipolitseinikud ei ole meie sõbrad! (mitte et me tarbinud oleksime. aga ikkagi on vastik, kui kontrollitakse)

sofie ütles ...

Nojah, teie neidudekooris on ju lauljaid, kellel on vanust küllalt, et neil võiks lapsed juba mudilaskooris laulda. Eks on siis ka mõistust ja vastutusvõimet oma õlletarbimist ise kontrolli all hoida. Siis võib ju kontrollimine solvata küll. Laulupeost võttis aga osa tavapärasest suuremas kontsentratsioonis teismelisi ja muid lapsi, enamik neist vanematest, kodust ja harjumuspärasest kontrollist eemal ja omavahel kambas koos esmakordselt igasugu iseseisvuse ilminguid testimas. Võõras linnas anonüümsust nautimas. Ma arvan, et oli hea, et nad teadsid, et kontrollitakse. Teadmine, et ei kontrollita vahel lausa sunnib lapsi läbi viima riskantseid harjutusi iseseisvaks eluks: enda koomassejoomine ja muu sellega seonduv.
Muide, õlle kontrollimine polnud minu teada üldse abipolitsei rida? Minu ülesanne see kindlasti ei olnud. Kontrollima pidi vist hoopis security väravas? Securityl vist kah samasugused kollased helkurvestid küll;)

kitty ütles ...

sa alahindad meie neidudekoori tugevalt. meil on mitu lauljat, kelle lapsed laulsid meiega koos laval, kah neidudekooris. või segakooris:)

mina ei tea, kas see onkel, kes meid tartu meeskoori bussi juures 30-päevase arestiga ähvardamas käis, oli abi- või pärispolitseinik. vest oli tal igatahes samasugune kui sul.