kolmapäev, 17. september 2008

pole vist vihmahooaeg...

Lugejatelt saadud vihje peale käisin Realiseerimiskeskuses endale vihmapükse otsimas. Ei leidnud. No ma vaatasin siis teistesse poodidesse kah. Suusapükse on. Lumelauapükse on. Tavalisi dressipükse - palun väga, suures valikus. Vihmakindlaid kilepükse - Järve keskuse kolme spordipoe peale - tükki üks (1). Värvus: must (tahaks midagi eredamat, et liikluses ellu jääda) suurus: väga, VÄGA suur. (Et selga mahub, ka teiste riiete peale: hea. Et sääreosast 30 cm ülearuseks osutub: paha. Väga paha, sest ei saa ka niisama juppi maha lõigata, see lõhuks pika veekindla tõmbluku.)
Küsisin müüja käest, milles küsimus, miks pole? Kas pole vihmahooaeg või?
Et olla lõpuni aus, Ilveses üht-teist oli. Väga kallist muidugi. Ühed jube ilusad oranžid püksid olid ka. Mitte minu number muidugi;)

4 kommentaari:

Oliver ütles ...

võin kinnitada, et sa pole selle murega üksi. ikka väga vihmase ilma jaoks ostsin ehitusservicest kummipüksid. need ei hinga absoluutselt, kuid lausvihmas on päris abiks.
Rattagasõitmiseks väga hästi ei kõlva. kehaniiskust jääb liialt palju pükste sisse.
Aeglaselt jalutada kannatab vihmas väga hästi. Võibolla toimivad väga aeglaselt jalgrattaga sõites samuti. higiseks ei tohi end ajada.

sofie ütles ...

Kuna mul on nüüd lausvihma jaoks Columbia goretex-jope, siis tahaks tegelikult samast matejalist pükse kah. Goretex tõesti teeb, mida lubab: peab vihma ja ka hingab mingil määral. No väga higiseks ei maksa end muidugi ajada, igal hingavusel on piirid. Aga vahe odava kile- või kummijopega olen ära proovinud. Nondega sõites, sadagu siis või ei, on jope poole sõidu pealt SEESTPOOLT jumala märg. Goretexiga seda muret pole.
Nii et ostaks endale heameelega kallid goretex-püksid, kui keegi müüks. Aga kui nad on kallid, siis ma tahaks, et nad oleks ka parajad, ilusad, rattaga sõidetavad ja üldse mulle sobivad. Või siis jälle ostaks käib-kah kilepüksid, aga nende eest ma pole valmis nii palju maksma;)

Anonüümne ütles ...

Minul on vihmaga rattasõiduks sellised väikseks nutsuks kokku pakitavad kilepüksid: http://www.gear-zone.co.uk/eshop/Regatta-Packaway-Overtrousers.html
Nad ei hinga, aga on täiesti veekindlad ja hästi kerged. Seal kus tavaliselt on taskud, on augud, nii et õhk käib vändates läbi ja väga niiskeks olemine ei lähe. Jah, nad ongi kohe teiste pükste peale tõmbamiseks tehtud.

Ostsin nad kunagi Kristiine keskuse Giacomelli spordist, aga kuna nad nüüd juba suht kulunud on siis uue paari peangi vist internetipoest tellima

Risto ütles ...

Midagi sobivat paistis Tondi Selveri kõrval asuvas Netospordi poes Tammsaare tee 60, Selverist Pärnu mnt poole.