kolmapäev, 7. november 2007

eakohane

Milline on eakohane käitumine? eakohane väljanägemine? Ma kahtlustan, et suuremalt osalt selline käitumine ja väljanägemine, mis su vanematel oli, kui nad olid nii vanad kui sina praegu.
Eakohase väljanägemise saavutamiseks peaks ma tegema keemilised lokid ja rullisoengu, laskma selle üle tõhusa juukselakikogusega ja muidugi kandma riideid, mis näeksid välja nagu nõukogudeaegne masstoodang. Kust selliseid riideid tänapäeval üldse saab?
Ja blogida muidugi ei tohiks, blogimine on ju noorte värk ja vanainimesele ei sobi käituda nii nagu noored.

Mul pole lähemal ajal plaanis eakohaselt käituma hakata.

4 kommentaari:

kukupai ütles ...

Ühinen!
Ja muideks, nõukaaegset garderoobi ei leia isegi mitte kaltsukatest enam, nii et ei õnnestugi kuidagi selline välja näha. Aga Sa unustasid lisada punase huulepulga ja püsivärviga mustaks värvitud kitsad kulmud.

Morgie ütles ...

jalgrattaga sõitmine ja seksimine on ka sinu eas juba täiesti out :P

v.a. mõne maakoha lüpsinaisena. sellena võiksid sa mõlemat teha.

Manjana ütles ...

jessas, ma ei teadnudki, et ma 15-aastaselt su ema olin!

aga mul olid keemilised lokid ja palju "mai" lakki nende peal. nõuka riideid ei olnud, sest ma õmblesin ise. blogimisega ka ei tegelenud.

mu emal olid ka sel ajal keemilised lokid (siiani on), aint ta ei kasuta(nud) lakki. oluline asi, mis mind ja ema sel ajal eristas, oli see, et ma ei kandnud krempliinist kleite, neid millega pimedas valgust saab särtsutada.

kitty ütles ...

ma ei mäleta, milline oli su väljanägemine siis, kui sa olid nii vana, kui mina praegu... aga ma mäletan, et kui sa olid nii 4 aastat vanem, siis peeti sind mu õeks, mitte emaks, nii et mulle sobib. olen nõus eakohane välja nägema küll:D